miercuri, 16 aprilie 2014

Ateliere pentru părinți și copii propuse de Teatrul ”Ion Creangă”


Joi, 17 aprilie, cu începere de la ora 18.00, Teatrul "Ion Creangă" vă invită la un eveniment realizat în parteneriat cu Grădinița lui David și în colaborare cu Trio Verde, prin care părinții, alături de copiii lor, vor avea șansa să descopere cum să petreacă timp de calitate împreună.
Evenimentul are loc la Ludoteca „Apolodor din Labrador” din cadrul Bibliotecii Naționale a României (Blvd. Unirii nr. 22). Specialiști cu experiență în domeniul educației vor fi alături de toți participanții și vor răspunde tuturor întrebărilor cu sfaturi personalizate.
Taxa de participare este de 35 lei/părinte+copil, iar o parte din încasări va fi redirecționată achiziționării de bilete, la spectacolele Teatrului Ion Creangă, pentru copiii cu nevoi speciale din centre de plasament. Înscrierile se realizează pe e-mail contact@gradinitaluidavid.ro, biletele putând fi ridicate de la reprezentanții Grădinița lui David înainte de eveniment, la Ludotecă.


Ursul doarme și visează... căci papucii lui dansează! (joi, 17 aprilie, ora 18.00)
Odată devenit adult, unele dintre cele mai dragi amintiri nu sunt legate de jucării sau vacanțe în țări exotice, ci de timpul frumos petrecut alături de părinţi.


„Dacă ar fi fost al meu... ” (joi, 24 aprilie, 18.00)
De dimineață, în metrou era cât pe ce să uiți să cobori pentru că te uitai cu gura căscată la un băiețel de 3 ani și la ce spectacol oferea. Mama și bunica lui se străduiau fiecare să îl țină de câte o mână, în timp ce d-l Goe se zbătea, ţipa, făcea șpagatul și se zmucea, cât pe ce să cadă la fiecare mișcare mai repezită. În vreme ce coborai la Victoriei, ai mai apucat să-l vezi cum se tavălește pe jos și să îți spui „Dacă face și al meu așa, eu cum procedez?”.

www.teatrulioncreanga.ro/‎ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.