vineri, 23 mai 2014

„Eliberează-te de perfecţionism. Cultivă compasiunea faţă de tine şi copilul tău”

Atelier pentru părinți „Eliberează-te de perfecţionism.
Cultivă compasiunea faţă de tine şi copilul tău”
Marţi, 27 mai, ora 18.00 | Ludoteca „Apolodor din Labrador”
Teatrul Ion Creangă şi SuntParinte.ro, în parteneriat cu Adevărul Holding, organizează marţi, 27 mai, ora 18.00, un nou atelier pentru părinţi, intitulat „Eliberează-te de perfecţionism. Cultivă compasiunea faţă de tine şi faţă de copilul tău”. Evenimentul – care continuă seria întâlnirilor şi seminariilor pentru părinți iniţiate în luna martie, în cadrul programului „Teatrul Ion Creangă. Spaţiu viu” – se va desfăşura în Ludoteca „Apolodor din Labrador” de la sediul Bibliotecii Naţionale a României.

Dedicat subiectului perfecţionismului - orientat spre propria persoană, dar şi asupra celorlalţi - precum şi urmărilor şi efectelor acestui tip de atitudine în relaţia părinte-copil, atelierul îşi propune să iniţieze o amplă discuţie, moderată de Anca Ghinea (Creative Manager INTUITEXT) și avându-le ca invitate pe Delia Lungu (psiholog SuntParinte.ro) şi Carmen Eberhat (director editorial reviste pentru femei – Adevărul Holding), care vor oferi răspunsuri şi recomandări părinţilor care tind să aibă comportamente şi aşteptări de tip perfecţionist faţă de copiii lor.

Participarea la atelier este gratuită, în limita locurilor disponibile şi în baza înscrierilor prealabile la adresa de e-mail parenting@teatrulioncreanga.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.