luni, 18 august 2014

”Gesturi care ne leagă” la Muzeul Țăranului Român

14 – 31 august 2014, Sala Irina Nicolau
Gesturi care ne leagă – dialog fotografic româno-italian, conceput de Rodica Marinescu

Muzeul Național al Țăranului Român vă invită joi, 14 august 2014, ora 17.00, la Sala Irina Nicolau, la vernisajul expoziției Gesturi care ne leagă – dialog fotografic româno-italian, conceput de Rodica Marinescu.
La un an de la expoziția Peisajele credinței, Muzeul Tăranului continuă dialogul fotografic româno-italian cu Gesturi care ne leagă.
O privire atentă către cei de lângă noi ne poate apropia mult mai mult decât o fac cuvintele. Este cel dintâi gest care ne leagă, după care observăm și unii și ceilalți cât de asemănătoare ne sunt și alte gesturi; atât de multe că, dacă le-am înșira precum rufele la soare, de la noi spre ei și invers, ne-ar trebui o sfoară fără de sfârșit.
Expoziția cuprinde fotografii din Italia și România, în aceeași încercare de apropiere între noi și descoperire de similitudini; și nu doar în gesturile de zi cu zi ci și prin peisaj, colorit și atmosferă.
Autori fotografii: Rodica Marinescu, Anamaria Iuga, Marius Caraman și Arhiva de imagine a MNȚR.
Expoziția va putea fi vizitată la Sala Irina Nicolau, în perioada 14 – 31 august 2014, de marți până duminică, între orele 10 și 18.
http://muzeultaranuluiroman.ro/
http://www.muzeultaranuluiroman.ro/upload/editor/gesturicareneleagaafis(2).jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.