marți, 24 mai 2016

Inedit şi Unic, Autentic şi Spectaculos - Mineral Expo Botoşani

 Mineral Expo, în colaborare cu Muzeul Judeţean Botoşani, prezintă a VII-a ediţie a singurei expoziţii cu vânzare de bijuterii şi minerale care uimeşte prin strălucire.
Deschis timp de trei zile, între 27 si 29 mai, în intervalul orar 10.00 -19.00, evenimentul este împărţit în două secţiuni:
Expunerea unor inedite şi unice eşantioane de minerale - geode de ametist, citrin şi flori de mină din bazinul minier Maramureş. Eşantioanele fac parte din colecţii geologice personale ale celor care expun şi sunt destinate schimbului sau achiziţionării de către pasionaţi;
Prezentarea unor autentice si spectaculoase bijuterii din pietre pretioase si semipretioase – coliere din tanzanit, beril, rubin în forma de briolete, brăţări din toate nuaţele de safir, citrin imperial şi smarald. 
 
Pe parcursul desfăşurării evenimentului, expozanţii vor consilia vizitatorii cu privire la energia, structura şi vibratiile cristalelor, despre modul în care acestea protejează, armonizează şi vindecă chakrele şi aura. Astfel, Mineral Expo Botoşani devine o ocazie perfectă pentru energizare gratuită în preajma cristalelor.
 
Mineral Expo Botoşani: 27-29 mai 2016,  orele 10.00- 19.00, la  Muzeul Judeţean Botoşani.

Preţ bilet intrare: 2 lei
 
(comunicat de presă)
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.