marți, 8 iulie 2014

”Canibal”, din 11 iulie la Cinema ”Unirea”

Transilvania Film anunță premiera în cinematografe a coproducției româno-spaniole ”Canibal”. Regizat de Manuel Martin Cuenca (n.1964, Spania), filmul prezintă povestea lui Carlos, cel mai prestigios croitor din Granada, dar şi un criminal în umbră care nu simte nicio remuşcare ori vinovăţie până în ziua când în viaţa lui apare Nina. Ea îl va face să realizeze adevărata natură a actelor sale şi să simtă pentru prima oară fiorul dragostei. Carlos este răul încarnat, inconştient. Nina este inocenţa pură. Iar „Canibal” este povestea de dragoste a unui demon.
https://www.youtube.com/watch?v=NGZf7EMtZAM

 În rolurile principale spectatorii îi vor putea vedea pe Antonio de la Torre cunoscut pentru rolurile sale din „Nuntă în ofsaid” (ce va avea premiera în curând și în cinematografele din România), „Albastru închis aproape negru” și „Verii” (r. Daniel Sánchez Arévalo), „Baladă tristă de trompetă” (r. Álex de la Iglesia), „Volver” și „Amanții pasageri” (r. Pedro Almodóvar) și pe Olimpia Melinte.
Olimpia Melinte s-a născut la Iaşi și a debutat pe marele ecran cu rolul din filmul „Cele ce plutesc” în regia lui Mircea Daneliuc. Au urmat apoi lungmetrajele „Sette opere di misericordia” (r. Massimiliano și Gianluca de Serio), „Killing Time” (r. Florin Piersic Jr.), „Selfie” (r. Cristina Iacob) și scurtmetrajele „Draft 7”, „My Baby” și „O lume nouă” (r. Luiza Pârvu).
„Canibal”, o coproducție România (Libra Film) – Spania (MOD Productiones) cu participarea Rusiei și a Frantei, și-a început circuitul festivalier în 2013, în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Toronto urmând apoi San Sebastian IFF unde a primit importante aprecieri din partea presei internaționale. Are 8 nominalizări la prestigioasele premii Goya – echivalentul spaniol al Premiilor OSCAR și alte 6 la Medaliile CEC (Círculo de Escritores Cinematográficos) dintre care amintim Premiul ‘Revelația anului’ (Olimpia Melinte) și Premiul pentru cel mai bun film.
Filmul este distribuit în România de Transilvania Film și va putea fi văzut în prima săptămână în București, Botoșani, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Piatra Neamț, Pitești și Vaslui.
http://www.cinemarx.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.