vineri, 9 ianuarie 2015

"Călătorie astrală” la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian”Muzeul Judeţean Botoşani găzduieşte, în perioada 11-27 ianuarie 2015, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian” Botoşani, expoziţia personală de pictură "Călătorie astrală”- autor Liviu Olivian Paveliuc.

Lucrările (peste 60 la număr) -  picturi abstracte - sunt realizate în ulei pe pânză cu diverse, iar tehnica de execuţie folosită, respectiv pictura în cuţit de paletă, conferă lucrărilor efecte speciale de volum.
Olivian Liviu Paveliuc, născut în 16 ianuarie 1960 la Vereşti (Suceava), pasionat de artele plastice încă din copilărie, a absolvit la Botoşani atât Liceul Pedagogic, profil Arte - promoţia 1980, cât şi Şcoala Populară de Artă.
Prima personală a artistului a avut loc la Shopping City Center Suceava, în august 2010, urmată de încă două expoziţii, ultima - din  2014 - intitulată ,,Viaţa secretă a planetelor“ fiind organizată în generosul spaţiu al City Gallery din acelaşi centru comercial sucevean.
Plecat de 15 ani din ţară, Olivian Paveliuc lucrează ca decorator în Italia, găsindu-şi timp să picteze, să expună în patru expoziţii de grup în perioada 2013-2014  şi  să-şi vândă lucrările în străinătate. Lucrările sale pot fi vizualizate pe adresa https://www.facebook.com/PaveliucOlivian.
Vernisajul, care va avea loc duminică, 11 ianuarie 2015, ora 12.30, la Galeriile de Artă ,,Ştefan Luchian” Botoşani propune o invitaţie la o ,,călătorie astrală” metaforică, lansată de un artist cu o sensibilitate deosebită şi o viziune cromatică aparte asupra cosmosului.

Program de vizitare:  zilnic, între 9 și 17.  Intrarea este gratuită.
 www.muzeubt.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.