vineri, 9 ianuarie 2015

Invitație la ”Carnavalul iernii”!
Duminică, 11 ianuarie 2015, de la ora 11.00, și micuții spectatori revin la Teatrul Național din București, în Sala Media, care găzduiește în actuala stagiune spectacolele Teatrului Național pentru Copii.
Pentru această primă întâlnire din 2015, Magicianul Poveștilor le-a pregătit surpriză, o invitație la Carnaval. Știind că este unul din cele mai apreciate spectacole, el – împreună cu colaboratorii lui – s-au gândit să mai invite cu această ocazie câteva personaje “cool”, de sezon, pe care le veți descoperi la spectacol.
Toți copiii sunt invitați să-și pregătească un costum în ton cu vremea. „Duminică, la Carnavalul Iernii va trebui să alegem Crăiasa Zăpezii, ne anunță actorul Marian Râlea, zâmbind de sub jobenul lui cel verde. Și pe Prințul Țurțure, precum și pe Omul de Zăpadă, pe care-l vom boteza cu această ocazie. De asemenea, le invităm pe toate Prințesele să vină costumate de iarnă. Mici actori ai spectacolelor interactive, sunteţi invitaţi să vă gândiţi la personajele iernii și să veniţi pregătiţi de carnaval. La final vom putea stabili care au fost cele mai inspirate apariții și să le răsplătim cu aplauze, cum se cuvine. Vă așteptăm cu căldură să reveniți la teatru, într-un nou an cu povești minunate".
În cazul în care părinții uită costumul acasă, nu trebuie să vă întoarceți din drum: fantezia organizatorilor va suplini numaidecât această scăpare. La Teatrul Național pentru Copii totul devine posibil și toți copiii – învingători.
http://www.tnb.ro/
http://www.tnb.ro/uploads/articles/1092/960/small_CARNAVALUL_IERNII._1._2015.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.