miercuri, 15 iunie 2016

Vis de Artist invită botoșănenii să celebreze Ziua Europeană a Muzicii



Asociația culturală Vis de Artist organizează pe 21 iunie 2016, de Ziua Europeană a Muzicii, evenimentul Botoșaniul muzical. Evenimentul se va desfășura la Muzeul Județean Botoșani și cuprinde următoarele activități: lansarea publicației Botoșani, oraș al muzicii europene II (ora 18), recital Vis de Artist (ora 19), Întâlnirea cu Gabriela Costa și Alex Man (ora 19.30). În cadrul acestui proiect au fost identificate, în Centrul istoric al orașului, clădiri emblematice pentru cultura locală - Botoșaniul muzical
Botoșaniul muzical reprezintă a 49-a ediție din cadrul programului cultural-artistic-educativ Întâlnirea de astăzi, derulat de către Asociația culturală Vis de Artist din anul 2008. În acest an, proiectul este realizat în parteneriat cu Muzeul Județean Botoșani, cu sprijinul Primăriei Municipiului Botoșani și al Consiliului Local Botoșani.


Proiectul este realizat cu sprijinul Municipiului Botoșani și al Consiliului Local Botoșani. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Municipiului Botoșani și nu implică nici o responsabilitate din partea acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.