joi, 30 iulie 2015

Antologia de autor Victor Teișanu și spectacolul-recital „Să vorbim despre noi”, între premierele festivalului "Zilele Nordului", Darabani, 2015



Poetul Victor Teișanu, născut la Darabani, lansează la Zilele Nordului cartea „Timpul dintre cuvinte”, prima sa antologie de autor. Volumul, apărut la editura TipoMoldova, adună peste 300 de poeme, selectate chiar de către autor din cărțile sale de până acum. Evenimentul este găzduit de către scriitorii Aurel Ștefanache și Lucia Olaru Nenati și se va desfășura în prezența mai multor poeți, scriitori și critici literari din regiune. Evenimentul are loc sâmbătă, 8 august, la Sala Mare a Primăriei din Darabani.
Compania clujeană de teatru și film Create.Act.Enjoy  va fi prezentă pentru a doua oară consecutiv la Zilele Nordului. „Să vorbim despre noi” este un spectacol-recital care îmbină teatrul, muzica live şi video art-ul într-o formă inedită. Spectacolul este conceput în jurul unor poezii contemporane de dragoste, iar muzica şi mapping-ul vizual vin în dezvoltarea cuvântului, introducând spectatorii în universul unei poveşti a iubirii ideale. Evenimentul are loc vineri, 7 august, la Casa de Cultură „Theodor Balș” din Darabani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.