sâmbătă, 3 mai 2014

”Zilele Tineretului 2014” la Botoșani

Programul ”Zilele Tineretului 2014” la Botoșani cuprinde o serie de manifestări organizate de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani și instituțiile/ONG-urile partenere. Dintre acestea, menționăm:
”Zilele Tineretului- Concursul “C.E.  4 U” (15.04-15.05) organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani/ Consiliul Judeţean al Elevilor Botoşani, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani,
”Care este prețul celebrității?”  (26 aprilie), organizat de Club MODAS Botoşani/PAG MODELS la Uvertura Mall, "Muzica, vocea sufletului", editia a XXXIX-a a programului "Intalnirea de astazi" (27 aprilie), manifestare organizată de Asociaţia culturală „Vis de Artist” în parteneriat cu Muzeul Județean Botoșani, TREES FOR LIFE” (28 aprilie), organizat de Asociaţia “B Right Media”/Fundaţia “Prieteni pentru Tineri”.
Consiliul Judeţean al Elevilor organizează în Parcul ”Mihai Eminescu” pe 1 mai lanț uman intitulat ”CE ne unește” și pe 2 mai - ”Water fight”. Asociaţia G-POWER organizează Cursuri de street dance la sediu (1 - 3 mai), Asociaţia “Ne trebuie speranţă” propune Jocurile adolescenţei- jocuri pentru copiii şi tinerii cu dizabilităţi intelectuale pentru 7 mai și Asociația „Inimi la unison” organizează Festivalul Egalităţii Şanselor „Inimi la unison”, ediţia a II-a, la Teatrul ”Mihai Eminescu”.
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani, Asociaţia Judeţeană de Atletism și Inspectoratul Şcolar Judeţean vă invită pe 7 mai în Parcul ”Mihai Eminescu”, la ora 10, la Crosul Tineretului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.