joi, 2 octombrie 2014

Premieră românească la Cinema ”Unirea”

Cinematograful ”Unirea” vă invită la premiera românească ”Terapie pentru crimă”, vineri, 3 octombrie 2014, ora 18. Filmul va putea fi văzut în fiecare zi la aceeași oră, până joi, 9 octombrie a.c.
Realizată în regia lui Kiki Vasilescu, pelicula îi are în distribuție pe: Cătălin Ciurdar, Vlad Corbeanu, Claudia Pavel.
Matilde vrea să devină o "femme fatale" la propriu, o femeie-asasin plătit, aşa cum a văzut în filmele de Hollywood. Asta ca să mai scape din datoriile pe care nu şi le poate plăti, dar şi de rutina muncii la birou şi de şeful opresiv. Aşa că se pregăteşte să devină mercenar, dar nu-i prea iese. Mai ales când în ecuaţie intră un psihoterapeut. Deloc surprinzător, eforturile ei de a deveni asasin plătit sfârşesc în situaţii ilare. Şi, totuşi, noua ei meserie are riscuri: când un alt asasin vrea să-şi elimine concurenţa, amatoarea Matilde devine din vânător, vânat.
 http://static.cinemagia.ro/img/db/movie/59/01/52/terapie-pentru-crima-913696l.jpg
De la ora 20 puteți urmări filmul ”Noaptea judecății”, cu Ethan Hawke, Lena Headey, Max Burkholder.
Cum ar fi dacă o noapte pe an ai avea voie să ucizi fără să fii pedepsit, 12 ore în care nici poliţia şi nici salvarea nu ar funcţiona, şi totul pentru ca în restul anului să trăieşti liniştit, fără teama că ai putea fi atacat? Cum ar fi să ai o noapte pe an în care să poţi dezlănţui fiara din tine asupra celui pe care îl urăşti, dar pe care nu ai voie să-l atingi în restul anului? Ethan Hawke într-un thriller tulburător.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.