joi, 27 februarie 2014

Institutul de Arte din București organizează Masterclass de pian cu Cristian Beldi

Institutul de Arte din București organizează în perioada 14-16 martie 2014 Masterclass de pian cu Cristian Beldi. Cristian Beldi este castigatorul multor premii de prestigiu internationale si profesor la Hochschule für Musik Köln, fiind unul dintre cei mai apreciati profesori pentru disciplinele Pian si Muzica de Camera, multi dintre elevii sai fiind castigatori ai celor mai prestigioase competitii din Viena, Orleans, Bremen, München (ARD Internationaler Musikwettbewerb).
Masterclass-ul este deschis tuturor pianistilor si profesorilor interesati de interpretarea artistica, tehnica pianistica, prezenta scenica, career coaching. Institutul de Arte recomanda tuturor pianistilor cu aspiratii internationale de a participa la acest curs pentru a afla cat mai multe detalii despre posibilitatile de studiu in strainatate, viata concertistica, sansele de cariera, participarea la concursuri sau Masterclass-uri Internationale.
Participarea la curs este limitata la 15 participanti activi si 15 participanti pasivi. Participantii activi sunt rugati sa trimita documentele necesare selectionarii (CV, Fotografie, eventual Link sau inregistrare MP3) si programul propus la adresa: Inscrieri@institutuldearte.ro, in perioada 15.2. 2014 –10.3.2014.
Organizatorii pun la dispozitia participantilor doua piane de concert Yamaha C3 pentru cele trei zile de curs, cu 20 de ore de pregatire si cate doua sedinte de pregatire individuala pentru participantii activi si ofera tuturor participantilor diplome.
 http://institutuldearte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.