miercuri, 6 august 2014

Cele mai frumoase concerte ale toamnei sunt gratuite la Concursul EnescuCele mai frumoase concerte ale toamnei sunt gratuite la Concursul Enescu: publicul va putea asculta peste 230 de candidați din 36 de colțuri ale lumii, în cadrul a 40 de concerte și recitaluri cu intrare liberă. Procedura de înscriere a fost făcută publică pe site-ul Festivalului și Concursului.
Publicul poate lua pulsul muzicii clasice a viitorului în cadrul celei de-a XIV-a ediții a Concursului Internațional „George Enescu” care se desfășoară între 6 și 27 septembrie 2014 la București.
Un recital extraordinar al pianistului francez Jean-Claude Pennetier, concerte de pian, vioară și violoncel alături de Orchestra Filarmonicii „George Enescu”, precum și peste 200 dintre cei mai promițători artiști de pe 5 continente care evoluează pe scenele Ateneului Român și Universității de Muzică București sunt evenimentele din cadrul acestei ediții a Concursului Internațional „George Enescu”, la care accesul pentru public este liber.
Procedura de înscriere pentru public, precum și programul integral al evenimentelor pot fi accesate pe site-ul Festivalului și Concursului Enescu - http://www.festivalenescu.ro/calendar/events?competition=true.
Rezervările se pot face prin intermediul unui formular online, în limita locurilor disponibile.
Publicul este invitat să vină în sălile de concert și să susțină România și talentele pe care le lansează.
Concursul Internațional „George Enescu” este singurul concurs din România afiliat la Federația Mondială a Concursurilor Internaționale Muzicale (FMCIM). De-a lungul celor paisprezece ediții, nume importante ale muzicii clasice de astăzi, precum Radu Lupu, Alexandru Tomescu, Remus Azoiței sau Elisabeth Leonskaja și-au început cariera internațională ca laureați ai Concursului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.