miercuri, 20 august 2014

„Punguța cu doi bani”, la Muzeul ”Antipa”

Spectacolul de teatru „Punguța cu doi bani” face parte din proiectul educațional, interdisciplinar, ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote și monede, organizat de către Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” împreună cu Banca Naţională a României.
În interpretarea actorilor de la Compania de teatru Lupeto, binecunoscuta poveste a lui Ion Creangă va fi un spectacol educativ pentru copii, dar și un prilej de amuzament pentru părinți. Pe parcursul piesei, vom întalni acel umor pitoresc, care îi caracterizează atât de bine pe oamenii de la sate, personaje pline de haz și culoare și întâmplări în care realismul se împletește atât de bine cu suprarealismul.
Prețurile biletelor de intrare la spectacol sunt:
- 40 de lei/persoana(adult);
- 20 lei/copil;
- 50 lei – 1 adult + 1 copil
- 60 – 1 adult + 2 copii;
- 80 lei – 2 adulți + 1 copil
- 100 lei – pachet 2 adulti + 2 copii
- Pentru grupuri de minim 15 copii: 15 lei/copil + gratuit/1 însoțitor.
Cu biletul de spectacol, veți putea vizita gratuit, în ziua spectacolului, expunerea permanantă a Muzeului și expoziția temporară „ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote și monede”.
Rezervarea se face în limita a 70 de locuri, la adresa de e-mail: florentinap@antipa.ro.

Compania de teatru Lupeto este o companie de teatru independent care organizează spectacole grandioase, amuzante și educative, pentru toate vârstele, evenimente cu personaje cunoscute din povești sau inventate de ei, cursuri de teatru, ateliere și multe alte activități dezvoltate și susținute într-un mod inovator. Echipa Lupeto este formată din actori, regizori, scenografi, scenariști și fotografi profesioniști, absolvenți ai Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie „I.L. Caragiale”, București. Site: www.lupeto.ro
Parteneri: Compania de teatru Lupeto
Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, Samsung România, MediaIQ
Parteneri media: UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, inParc, mamica.ro, Avantaje, Revista Baby, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, Magazin Istoric.
www.antipa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.