joi, 3 martie 2016

Premiera filmului ”Ilegitim” la Botoșani

Sâmbătă, 19 martie 2016, la ora 19, la cinema ”Unirea” va rula în premiera filmul ”Ilegitim”.
Premiat de curând la Berlinale cu Trofeul CICAE, filmul a primit numeroase cronici din partea criticilor internaționali:

Le Figaro: "Sitaru, sustinut de o distributie remarcabila, nu aluneca in capcanele unui film tezist, nu isi judeca niciunul dintre personaje si semneaza un film provocator care poate fi interpretat in mai multe chei."
"ILEGITIM este atat o drama a unei familii disfunctionale, cat si o analiza a psihologiilor diferite. Filmul este mai mult o poveste complicata de dragoste, decat o analiză a unui incest si, spectatorul este atras intr-o drama familiala convingatoare care demonstreaza cat de usor este sa judeci din exterior si cum perspectiva lucrurilor se schimba atunci cand esti in centrul povestii." descrie Cineuropa.
In vreme ce Screen International remarca: "Sitaru redeschide subiectul avortului in cinematografia romaneasca si este foarte probabil sa socheze cateva minti mai sensibile si sa declanseze dezbateri inversunate despre moralitate, incest si afectiune fraterna."

La Botoșani, filmul va rula în prezența actorilor Alina Grigore, Bogdan Albulescu, și a producătorului Anamaria Antoci. 
”Ilegitim” prezintă povestea a doi frați (Alina Grigore și Robi Urs) și iubirea lor ilegitimă. Un tată medic (Adrian Titieni) și mai multe denunțuri. O familie în care limita dintre moral și legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort.

”Ilegitim” - Trailer oficial. Din 18 martie 2016, în Cinema:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.