vineri, 19 septembrie 2014

„Ziua Europeană a Limbilor”, la Institutul Francez din Iași

Institutul Francez Iasi invita elevii si pe profesorii lor de limba franceza, spaniola si italiana la activitatile prilejuite de „Ziua Europeana a Limbilor”/„Journée Européenne des Langues”. Evenimentul va avea loc vineri, 26 septembrie, la Institutul Francez Iasi (bd. Carol I nr. 26), dupa programul de mai jos:
I. 15.00-16.30: Atelier de initiere in 6 limbi romanice pentru clasele II-IV. Elevii vor fi insotiti de invatator sau profesorul de limba strainaII. 16.45-18.15: Atelier de initiere in 6 limbi romanice pentru clasele V-VIII. Elevii vor fi insotiti de invatator sau profesorul de limba strainaIII. 16.00-18.00: „Sa stam de vorba impreuna!/Parlons français!/Hablemos español!/Parliamo italiano!”: Conversatie plurilingva pentru elevi de liceu, pe grupe de patru, insotiti de profesorul de limba straina.Doua teme la alegere:   - „Les langues et moi”/„Eu si limbile straine”   - „L’Europe que je veux!”/„Europa, asa cum vreau eu sa fie!”
jdl
Prin tragere la sorti, participantii la actiunile evenimentului „Journée Européenne des Langues” organizat de Institutul Francez Iasi vor putea castiga un curs gratuit de limba franceza sau de initiere in 6 limbi romanice si un examen DELF/DALF – sesiunea noiembrie 2014.
Profesorii insotitori sunt rugati sa confirme participarea elevilor lor pana miercuri, 24 septembrie, ora 12.00, pe adresa: equipe.iasi@institutfrancais.ro.
http://www.institutfrancais.ro/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.