sâmbătă, 8 martie 2014

Din 10 martie - Ateliere gratuite pentru părinți la Teatrul ”Ion Creangă”

Teatrul Ion Creangă și SuntPărinte.ro organizează în luna martie 2014 o serie de ateliere gratuite dedicate părinților, în noul spațiu inaugurat la Sala Ludoteca „Apolodor din Labrador” de la Biblioteca Națională a României (Blvd. Unirii nr. 22). Proiectul face parte din programul „Teatrul Ion Creangă.Spațiu viu”, lansat recent de Teatrul Ion Creangă și își propune să vină în sprijinul părinților care își doresc o mai bună comunicare și dezvoltare a relaţiei cu copiii lor.
Întâlnirile vor avea loc în luna martie, în fiecare zi de luni a săptămânii, iar primul eveniment de acest tip are loc luni, 10 martie, ora 18.00, tematica propusă intitulându-se: Ce înseamnă să fii un părinte bun? (Direcții ale discuției: Stiluri de parenting; Părinte furios, supărat, obosit; Cum îți încarci bateriile după o zi de lucru; Exemple de activități în familie etc.)
Participarea este gratuită, în baza locurilor disponibile, prin înscriere cu e-mail la adresa teatrulioncreanga@gmail.com și confirmare din partea organizatorilor. Întregul program pentru luna martie, privind atelierele dedicate părinților, se află pe site-ul www.teatrulioncreanga.ro, secțiunea Noutăți.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.