joi, 20 martie 2014

Teatrul ”Ion Creangă” vă invită la ”Seri de poveste”

Teatrul ”Ion Creangă” continuă seria evenimentelor desfăşurate în parteneriat cu Librăriile Humanitas printr-un program special, intitulat „Serile de poveste”, care include spectacole-lectură având la bază unele dintre cele mai frumoase cărţi pentru copii.
Următorul spectacol lectură va avea loc vineri, 21 martie, ora 17.00, la Librăria Humanitas din Fundul Curţii (Calea Victoriei nr.120), unde Vera Linguraru, actriţă a Teatrului Ion Creangă, va fi gazda unei „Seri de poveste”, în care va încerca să desluşească năstruşnicele „Întrebări mari de la cei mici… la care răspund nişte oameni foarte importanţi” (Humanitas Junior, 2012).
Gemma Elwin Harris (antologator) a reunit într-o colecţie a marilor „De ce?”-uri ale celor mici, peste o sută de întrebări încuietoare, la care răspund, cu haz şi inspiraţie, specialişti din toate domeniile: oameni de ştiinţă, scriitori, filozofi, vedete de televiziune, sportivi, muzicieni etc. În lectura-atelier de vineri, actriţa Vera Linguraru va încerca să găsească răspunsuri ghiduşe la tot felul de astfel de întrebări, dar şi la două întrebări la care răspunsurile sunt aşteptate din partea copiilor: „De ce mergem la teatru?” şi „De ce citim?”.
Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere la e-mail: inscrieri@teatrulioncreanga.ro, cu confirmarea prealabilă a organizatorilor. 

www.teatrulioncreanga.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.