marți, 14 ianuarie 2014

A IV-a ediție a Concursului Național de Interpretare Vocală ”Crai Nou” la Brașov

Liceul de muzică ”Tudor Ciortea” din Brașov organizează în perioada 6-8 februarie 2014 a patra ediție a Concursului Național de Interpretare Vocală ”Crai Nou”.
Concursul se adresează tinerelor talente din domeniul interpretării vocale din țară și conferă tinerilor liceeni care studiază muzica vocală clasică posibilitatea exprimărilor artistice.

Repertoriul concursului este: Clasa a IX-a: o arie preclasică, o piesă vocală din muzica românească (lied sau arie); Clasa a X-a: o arie (preclasică sau clasică), o piesă vocală din muzica românească (lied sau arie); Clasa a XI-a: o arie de operă, un lied romantic sau o piesă vocală din muzica românească (lied sau arie); Clasa a XII-a: o arie de operă, un lied romantic sau modern sau o piesă vocală din muzica românească (lied sau arie). Evaluarea concurenților se va face după următoarele criterii: respectarea textului muzical, interpretarea artistică, interpretarea tehnică, impresia artistică. Juriul prezidat de soprana Felicia FILIP, de la Opera Națională București, va fi alcătuit din cadre didactice de specialitate: prof. Magdalena Suciu, responsabila Catedrei de Canto a Liceului de Muzica” Tudor Ciortea” Brașov, Nicoleta Alexe Chirilă, primsolistă a Operei Brașov, Asineta Răducan, primsolistă a Operei Brașov.
Organizatorii acordă premii, mențiuni și premii speciale pentru fiecare clasă, iar la final, după susținerea concertului de gală, se va acorda Marele Premiu al concursului și Premiul Special Felicia Filip.
Înscrierea la concurs se va face numai pe baza Fișei tip care va fi trimisă până la data de 25 ianuarie 2014 (data poștei), pe adresa: Prof. Magda SUCIU, Liceul de Muzica “Tudor Ciortea”, Str. Colonel Buzoianu nr. 1, Brașov, Fax: 0268 – 47 67 84 sau 0769636956. De asemenea, xero-copiile tuturor pieselor din repertoriul de concurs vor fi trimise împreună cu fișa de înscriere și copia xerox a chitanței prin care s-a achitat taxa de înscriere la concurs - în valoare de 60 de RON,  prin virament, la BANCA
TRANSILVANIA, Cont Bancar, Cod IBAN: RO56BTRL00801201416184XX,  titular cont
Suciu Magdalena, pentru Concurs vocal “CRAI NOU”.
Relații si informații suplimentare se pot obține la telefon: 0769 – 63 69 56, prof. Magda Suciu.
http://www.muzica.rdsbv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.