miercuri, 8 ianuarie 2014

Serii noi de cursuri la Institutul francez Iași


Cursanții (adulți li copii) au posibilitatea de a deprinde franceza alături de o echipă profesionistă și de a obține atestate și diplome (DELF / DALF) care dovedesc capacitatea de a utiliza limba franceză, în funcție de nivel: A1, A2, B1, B2, C1 si C2. Diplomele DELF / DALF eliberate de Institutul francez Iași sunt valabile pe viață.
Următoarea sesiune de examene DELF / DALF (adulți și elevi) va avea loc pe 15-16 februarie 2014 (înscrierile se fac între 6 ianuarie și 7 februarie 2014).
Persoanele care doresc să studieze în Franța sau să emigreze în Canada pot susține la Institutul francez Iași testele internaționale TEF / e-TEF, TEFaQ / e-TEFaQ, pentru care se pot pregăti în cadrul cursurilor noastre. De asemenea, persoanele care doresc să studieze franceza specifică anumitor domenii de activitate pot urma cursuri de franceză specializată și pot obține diplome recunoscute internațional (franceza juridică, medicală, pentru afaceri, în domeniul turismului).

SESIUNI DE CURSURI:
SESIUNE INTENSIVA: 13 ianuarie – 5 februarie 2014 (Înscrieri: 6-10 ianuarie)
Module de 54 ore (3 ore zilnic), ce oferă avantajul de a parcurge în timp foarte scurt mare parte a unui nivel sau chiar un nivel integral.
SESIUNE EXTENSIVĂ: 3 februarie – 4 aprilie 2014 (Înscrieri: 6-31 ianuarie)
Cursuri construite din perspectiva acționala a Cadrului European Comun de Referință pentru Limbile Străine, cu orientare spre competențe pragmatice de înțelegere și exprimare scrisă și orală. La cerere, se pot face simulări de examene DELF / DELF, corespunzător nivelului.
Organizatorii precizează faptul că elevii care au diplomele DELF B1 sau DELF B2 nu mai susțin evaluarea la limba franceză din cadrul examenului de Bacalaureat național. De asemenea, elevii claselor cu profil bilingv-franceză care au diploma DELF B2 nu mai susțin proba specifică de franceză din cadrul examenului de bacalaureat.
http://www.institutfrancais-roumanie.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.