duminică, 20 octombrie 2013

Ateliere de interpretare la Muzeul Național ”George Enescu” din București


http://www.georgeenescu.ro/images/2013/10/AFIS-Atelier-Lic.-ENESCU-31-oct.jpg


http://www.georgeenescu.ro/images/2013/10/AFIS-clasa-Claudia-Codreanu-23-Oct.-2013,-Salon,-2.jpg http://www.georgeenescu.ro/images/2013/10/AFIS-26-oct.jpg http://www.georgeenescu.ro/images/2013/10/AFIS-Atelier-Remember-Enescu-24-Oct.-2013.jpghttp://www.georgeenescu.ro/images/2013/10/AFIS-ATELIER-LIPATTI,-30-Oct.-2013.jpg 

Muzeul Național ”George Enescu” organizează în perioada 23-31 octombrie 5 evenimente muzicale.
Miercuri, 23 octombrie, în Salonul de muzică va avea loc atelierul de interpretare intitulat ”Vocea, un instrument miraculos (II)”. Participă studente de la Universitatea Națională de Muzică București, clasa prof. Claudia Codreanu, acompaniate la pian de prof. Inna Oncescu.
Joi, 24 octombrie, de la ora 17, Salonul de muzică va găzdui Recitalul vocal-instrumental susținut de tineri soliști de la Universitatea ”Spiru Haret”, Colegiul Național de Muzică ”George Enescu”, Colegiul Național de Arte ”Dinu Lipatti” și Universitatea Națională de Muzică București. Atelierul de interpretare este coordonat și prezentat de prof. Mihaela Tomescu.
Sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 19, în Aula Palatului Cantacuzino va avea loc recitalul de chitară Costin Soare, intitulat ”Musica poetica”. Veți putea audia lucrări din creațiile compozitorilor Johann Sebastian Bach și Sylvius Leopold Weiss.

Miercuri, 30 octombrie, de la ora 17, Salonul de Muzică va găzdui un nou Atelier de interpretare cu elevi ai Colegiului Național de Arte ”Dinu Lipatti” București, în cadrul unui proiect coordonat de Rodica Dănceanu și Georgeta Băcioiu.
Joi, 31 octombrie, de la ora 17, Atelierul de interpretare din Salonul de Muzică îi va prezenta pe elevii Colegiului Național de Muzică ”George Enescu”, în cadrul unui program coordonat de prof. Mihaela Zamfirescu.
http://www.georgeenescu.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.