miercuri, 23 octombrie 2013

”Pastel” la Botoșani


Astăzi, la ora 16, la Galeriile de Artă ”Ștefan Luchian” din Botoșani, va avea loc vernisajul expoziției ”Pastel” - Costin Neamțu.
Costin Neamțu s-a născut la Corni-Liteni, județul Suceava. A absolvit Universitatea de Arte Frumoase „Nicolae Grigorescu” din București, secția Pictură monumentală, și este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România. A realizat expoziții personale și de grup în țară și în străinătate, a întreprins călătorii de studii și documentare în Spania, Franța, Italia, Germania, Cehoslovacia, Ungaria, Rusia, Bulgaria, Grecia.
Este menționat în „Who’s Who” (Lausanne,1994, 1995), cu specimen de semnatură; „Who’s Who Romania” (2002); și are lucrări în colecții și  muzee de artă: Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad; Muzeul de Artă din București, Muzeul Municipiului București, Muzeul Bruckental, Sibiu, Muzeul de Artă din Suceava, Muzeul de Artă Comănești, Bacău, Muzeul de Artă din Iași, Muzeul de Artă din Tulcea, Muzeul de Artă din Fălticeni, Muzeul de Artă din Botoșani, Muzeul de Arte Vizuale din Galați, Muzeul de Artă din Constanța.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.