vineri, 4 octombrie 2013

Concursul "International Radio Playwriting Competition"

Anul acesta se desfasoara editia a 24-a a International Radio Playwriting Competition, organizata de BBC World Service in parteneriat cu British Council.
In cadrul competitiei se primesc scenarii radiofonice orginale (care nu au mai fost publicate sau transmise) din partea celor ce locuiesc in afara Marii Britanii, scenaristi consacrati sau amatori, incuranjandu-te sa iti spui povestea prin intermediul radio-dramelor.
Piesa trebuie sa dureze 53 de minute, iar subiectul este la alegerea ta.
Exista doua premii I - cel mai bun scenariu de un scriitor cu engleza ca prima limba si cel mai bun scenariu de un scriitor cu engleza ca limba a doua. Castigatorii vor primi fiecare cate 2000GBP si o calatorie la Londra pentru a participa la inregistrarile pieselor lor in vederea transmisiunii de catre BBC World Service.
Citeste sfaturile scenaristilor si producatorilor britanici despre dramaturgie de pe contul de Twitter @UKDramaDrama si apoi trimite-ti piesa pana la miezul noptii GMT 31 ianuarie 2014.
Anul trecut au fost nominalizate persoane de pe tot globul: din Paraguay, Armenia, Croatia, India, USA, Hong Kong. De cand au castigat competitia de anul trecut, Angella Emurwon (Uganda) a co-regizat piesa Macbeth la Teatrul National Uganda si Janet Morrison (Jamaica) a scris prima ei piesa de teatru.
Fa-ti si tu vocea auzita!
http://www.britishcouncil.org/ro/romania-events.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.