miercuri, 16 octombrie 2013

CONCURSUL NAȚIONAL DE FOLK PENTRU TINERET “NADA FLORILOR” FĂLTICENI – EDIȚIA I


Asociația Ghizilor din Bucovina și  Direcția pentru Sport  și Tineret a Județului Suceava, în colaborare cu Primăria Municipiului Fălticeni și Asociația Pathos Cultural, vă invită să participați la Festivalul Național Concurs de Muzică Folk pentru Tineret ce se va desfășura la Fălticeni pe 25-27 octombrie 2013.  
Concursul este deschis oricărui  interpret sau  grup folk de maxim 3 persoane. Vârsta participanților trebuie să se încadreze în întervalul de vârstă specific concursului, adică 14 ani împliniți – 30 de ani împliniți până la data de 26 octombrie 2013 inclusiv. 3.  Concursul va avea două secțiuni: interpretare și compoziție.
Pentru secțiunea  interpretare concurenții vor trebui să trimită pe adresa de email  ampathos@yahoo.com CV-ul  și înregistrarea a două piese din genul folk interpretate de persoanele ce vor participa la concurs. Piesele se vor trimite în format mp3 și vor fi în limba română; 
Pentru secțiunea  compoziție concurenții vor trebui să trimită pe adresa de email  ampathos@yahoo.com CV-ul  și înregistrarea a două piese compoziție proprie a persoanelor ce participă la concurs. Piesele se vor trimite în format mp3 și vor fi în limba română; 
Data limită pentru înscrieri la concurs este  20 octombrie 2013, inclusiv.  Pe 21 octombrie 2013 se vor selecta persoanele ce vor participa la concurs: maxim 25 de persoane pentru fiecare sectiune in parte. Persoanele selectate vor fi anuntate pe 22 octombrie 2013 telefonic și prin email.
 Concursul pentru ambele sectiuni va avea loc pe 26 octombrie, a doua zi urmand sa se realizeze turul muzeelor falticenene si Gala Laureaților – Piața “Nada Florilor”.
Organizatorii mentioneaza ca persoanele participante la concurs vor beneficia de cazare și masă gratuită.
Juriul prezidat de cantautorul Victor Socaciu va acorda urmatoarele premii impozabile, conform legii:
TROFEUL “NADA FLORILOR” – 2000 LEI
INTERPRETARE                   COMPOZIȚIE
LOCUL I – 1000 LEI             LOCUL I – 1000 LEI 
LOCUL II – 750 LEI              LOCUL II – 750 LEI 
LOCUL III – 500 LEI             LOCUL III – 500 LEI
 PREMIUL SPECIAL AL JURIULUI – 500 LEI 
Concurentii premianţi vor evolua în spectacolul de Gală al Festivalului. Neprezentarea la spectacolul de Gală atrage după sine anularea premiului. Concurentul sau grupul distins cu trofeul festivalului nu va mai putea participa la ediţiile viitoare ale concursului decât ca invitat în recital.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.